729 recepten voor bbq
4 mooie rumpsteaks 2 courgettes 150 gr verse geitenkaas 4 el olijfolie 1 teentje knoflook, fijn gesnipperd 1/2 tl vers gehakte marjolein 1 el vers gehakte peterselie peper&zeezout1. Spoel de courgette en droog af, 2. Snij ze met de mandoline of ... bekijk recept »
400 gr zalmfilet Teriyakimarinade: 250 ml sojasaus 75 ml mirin (Japanse kookwijn) 80 gr bruine suiker 1 flesje kriekbier 1 teentje look 1 bio sinaasappel Wasabisausje: 100 gr mayonaise 1 citroen, enkel het sap 1 kl wasabipasta (tube)1. Pel het t... bekijk recept »
4 zalmfilets (elk /- 100 gr) 3 el olijfolie 1 el mosterd 2 el citroensap 2 el sojasaus 2 el honing 2 tl vissaus peper&zeezout uit de molen(pezo)1. Vermeng alle ingrediënten voor de marinade in een langwerpige kom. Leg de stukken vis in de marina... bekijk recept »
4 stukken zalmforel 8 zoete aardappelen 1 bosje platte peterselie 1 bosje basilicum 2 sjalotten 2 teentjes knoflook beetje vetstof 1 eetlepel kappertjes 1 grote augurk 1 koffielepel mosterd 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel rodewijnazijn grof ze... bekijk recept »
2 rode paprika's 1 courgette 1 aubergine Bertolli olijfolie 100 g rucola 1 radicchio (kleine rode sla) 50 g pijnboompitjes citroensap 1. Snijd de paprika's in vieren, verwijder de pitjes en de zaadlijsten en leg ze met de schil naar boven op e... bekijk recept »
1. Neem 1 schoongeboende sinaasappel, rasp 1 theelepel van de schil en pers de vrucht uit. Bestrijk 4 ribeyes of entrecotes met een mengsel van sinaasappelrasp en sap, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel tabasco, 2 geperste teentjes knoflook, 50 ml oli... bekijk recept »
1. Bestrijk 4 zalmforelfilets of moten met olijfolie en bestrooi met (zee)zout en peper. Leg 4 stukken aluminiumfolie naast elkaar en leg de vis erop. Verdeel over ieder stuk vis 2 plakken tomaat, 1 plak citroen en 1/2 eetlepel gehakte verse dille. V... bekijk recept »
Aardappelen Rode ui Peterselie Zout Currypoeder Maïsolie of Solo Light1. Aardappelen schillen en in blokjes snijden.2. Rode ui pellen en in halve ringen snijden.3. Peterselie fijnhakken.4. Aardappelblokjes mengen met vetstof, zout, currypoeder, pe... bekijk recept »
4 aardappels 4 takjes bieslook peper 4 scheutjes olijfolie 4 scheuten witte wijn 4 blokjes zachte kaas 1. Aardappels schillen en wassen in blokjes snijden, beetgaar koken in grof zeezout. Verdeel de aardappels in aluminium folie een geutje olijfo... bekijk recept »
1 komkommer 3 el dragonazijn 1 el sla-olie 1 el venkelzaadjes peper en zout1. Snij de komkommer in flinterdunne schijfjes. Meng met de sla-olie en dragonazijn en voeg peper, zout en venkelzaadjes toe. Goed laten "trekken" in de koelkast. Fris bij de ... bekijk recept »