1000 recepten voor pasta
2 tl Italiaanse (kruiden (potje 12 g)) 2 el kappertjes 400 g fijngehakt (vegetarisch, schaal 175 g) 3 el olijfolie 300 g fusilli (pasta, zak 500 g) 600 g snijbonen (schaal 400 g) 1 pot sugo tradizionale (470 g) ... bekijk recept »
300 g farfalle 800 g broccoli 200 g roomkaas (pakje) 150 ml kraanwater 4 el pesto alla Genovese 200 g gerookte kipreepjes (duobakje) 65 g pijnboompitten (zakje)1. Kook de farfalle beetgaar volgens gebruiksaanwijzing. Maak d... bekijk recept »
3 el olijfolie 3 uien (gesnipperd) 1 schaal mager rundergehakt (ca. 455 g) 1 ei (losgeklopt) 3 el Italiaanse (kruiden (potje 12 g)) 200 g penne rigate (pasta, zak 500 g) 1 struik bleekselderij (in boogjes) ... bekijk recept »
300 g spaghetti 2 eetlepels olie 1 pak Catalaanse braadworstjes (6 stuks) 1 ui (fijngesneden) 1 teentje knoflook (fijngesneden) 1 pak spinazie (diepvries, 450 g) 1 theelepel gedroogde dragon 1 blik tomatenblokjes&nbs... bekijk recept »
4 trostomaten 300 g kipfilets (2 stuks) 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 sjalotjes, fijngehakt flinke mespunt dragon 1-2 theelepels Zaanse mosterd ca. 100 ml olijfolie extra vierge 25 g boter 125 ml droge witte wijn 30... bekijk recept »
250 g farfalle (pasta, zak 500 g) 2 tenen knoflook 2 el citroensap (flesje) 3 el olijfolie 200 g jongbelegen kaas 50 1 ui 5 trostomaten 75 g rucolaslamelange (zak 75 g)1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de ver... bekijk recept »
300 g fusilli (versgemalen) zwarte peper 3 bosuitjes 500 g groene asperges 2 eetlepels (olijf)olie 100 g gorgonzola 1 bakje salsa ai 4 formaggi (200 g Buitoni)1. In pan met ruim kokend water en zout pasta in ca. 10 minuten beetgaar k... bekijk recept »
300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 600 g witlof (in grove stukken) 2 uien (grof gesneden) 2 el olie 100 g ontbijtspek (plakjes, in vierkante stukjes) 1 schaal runderwokvlees (450 g) 125 ml kookroom (flesje 250... bekijk recept »
400 g fusilli (spiraalpasta) 2 uien 1 courgette 2 el olijfolie 2 bolletjes mozzarella (kaas, a 125 g) 1 flesje tomato sauce (sun-dried, 180 ml) 75 g geraspte Parmezaanse kaas1. Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien... bekijk recept »
2 aubergines 40 g pijnboompitten (bakje à 80 g) 6 el olijfolie 1 teen knoflook 470 g pastasaus sugo basilicum (pot) 300 g penne rigate (pasta) 250 g ricotta (bakje) 15 g basilicum (bakje)1. Snijd de aubergine in... bekijk recept »