1000 recepten voor pasta
150 g farfalle 250 g romaatjes 2 el olijfolie 20 g verse Italiaanse kruiden (bakje) 150 g zachte geitenkaas1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de romaatjes. Verhit de olie in een pan en bak de toma... bekijk recept »
400 g penne rigate (pasta) 1 courgette 2 uien 2 eetlepels (olijf)olie 1 magere salami met knoflook (200 g) 1 pot pastasaus (traditional, 600 g) 1 potje zwarte olijven in plakjes (240 g) 1 zakje pijnboompitten1. Penne... bekijk recept »
300 g schelpjespasta (puur & eerlijk) 213 g rode zalm 2 el olijfolie 400 g champignon roerbakmix 260 g carbonarasaus (pot) 450 g extra fijne tuinerwten (diepvries)1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ver... bekijk recept »
300 g schelpjespasta 2 el olijfolie 2 uien 500 g winterpeen 400 g koolvisfilets 2 blikken tomatenblokjes 1 bakje fruits de mer 10 g peterselie1. Kook de schelpjes in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. V... bekijk recept »
400 g penne 1 ui 2 courgettes 4 eetlepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 100 g zwarte olijven zonder pit 3 eetlepels kappertjes 2 blikjes tonijn op water (a 185 g)1. Penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. U... bekijk recept »
1 varkensschnitzel 1 rode paprika 150 g magor (kaas, in blokjes) 1 el olie 200 g volkoren penne rigate 100 g krulslamelange 400 g stoofpeertjes (vers) 70 ml vinaigrette1. Snijd de schnitzel en paprika in reepjes en de kaas in ... bekijk recept »
½ zak gepelde rauwe tijgergarnalen (diepvries, 500 g) 200 g pasta met zongedroogde tomaten (gigli, pak a 500 g) 1 teentje knoflook (gepeld) 2 eetlepels olijfolie 1 sjalot (gesnipperd) 1 rode en/of groene paprika&nbs... bekijk recept »
1 liter kippenbouillon (van tablet) ½ tl gedroogde salie 3 el citroensap 1 pakje perline (verse gevulde pasta met rauwe ham, 250 g) 25 g verse spinazie (zak 300 g)1. Breng de kippenbouillon met de salie en het citroensap a... bekijk recept »
300 g rigatoni (buisjespasta, zak a 500 g) 1 pot semi-zongedroogde tomaten (320 ml) 2 tenen knoflook (in plakjes) 2 uien (fijngesneden) 1 zak panklare boerenkool (300 g) 1 rookworst (Gelders (350 g)) 50 g Gra... bekijk recept »
300 g fusilli 2 tenen knoflook 2 courgette 3 el olijfolie 225 g tuinerwten (pak à 450 g, diepvries) 2 el citroensap 250 ml crème fraîche 15 g verse basilicum1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Snijd de... bekijk recept »