1000 recepten voor pasta
800 g broccoli 300 g penne 400 g kipfilet 1 el gedroogde Italiaanse kruiden 2 el olijfolie 125 g roomkaas knoflook & fijne kruiden 50 g groene olijven met piment1. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stronk in stukjes. Kook de penn... bekijk recept »
2 aubergines (in plakjes) 4 el olie 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 rode peper (in dunne ringetjes) 300 g pasta (trottole (pak a 500 g)) 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g)1. Bestrooi de plakjes aubergine met zout e... bekijk recept »
350 g penne (pasta) 4 kalkoenfilets (schaal a 500 g) 4 el olijfolie 1 zak roerbakgroentemix (400 g) 1 potje Specialità met Parmezaanse kaas (pastasaus 150 g) 1 zakje verse basilicum (15 g)1. Penne koken volgens gebr... bekijk recept »
300 g penne (pasta) 1 eetlepel olijfolie 1 schaal Catalaanse worstjes (270 g) 1 citroen (schoongeboend) 100 g zwarte olijven (pitloos (potje a 240 g)) 1 bakje verse peterselie (plat (15 g), gesneden)1. Kook de penne... bekijk recept »
350 g spaghetti 250 g mozzarella (zakje à 125 g) 15 g verse basilicum (bakje) 2 el olijfolie extra vierge 400 g tomatenblokjes1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bewaar wat van het kookvocht en gi... bekijk recept »
4 eetlepels olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 grote ui (gesnipperd) 1 kleine aubergine (in blokjes) 1 grote gele paprika (in reepjes) 1 grote rode paprika (in reepjes) 6 tasty tom tomaten (in vieren)... bekijk recept »
2 courgettes 1 rode paprika 2 el olijfolie 1 teen knoflook 300 g penne rigate (zak 500 g) 400 g Pasta al forno (pot) 200 g belegen Goudse kaas (plakken)1. Verwarm oven voor op 250 °C. Snijd courgette in plakken van ca. 6 mm... bekijk recept »
350 g tagliatelle (pasta) 1 zak tomaten (500 g) 3 teentjes knoflook 2 zakjes surimisticks (vis, a 200 g) 2 eetlepels (olijf)olie 1 zak gesneden prei (300 g) 1 pakje Italiaanse kruidenmix (diepvries, 50 g)1. Taglia... bekijk recept »
400 g farfalle (pasta, zak a 500 g) 2 blikjes tonijnstukken in olijfolie (a 185 g) 2 zakjes verse peterselie (a 30 g) 2 zakken paprika's (in drie kleuren) 2 tl paprikapoeder 1 zakje rauwkost (150 g) 3 el balsamico... bekijk recept »
300 g fusilli 800 g broccoli 75 g gezouten cashewnoten 125 g crème fraîche (bekertje) 200 g zachte geitenkaas1. Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de stelen in stukjes... bekijk recept »