Rundergehakt, Pittig

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg het vlees toe en roerbak het totdat het verkleurt, verkruimel het tijdens het bakken.Besprenkel het gare vlees met citroensap en vissaus.Voeg de gemalen rijst toe en roerbak het geheel 1 minuut.Schep het vlees op een platte schaal.Bestrooi het vlees met fijngehakte korianderblaadjes en garneer het met liemoenpartjes.Serveer direct.

Rundergehakt, Pittig is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriequiche
20 min
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept