Zoek
Passievruchtensorbet
6
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/4 liter passievruchtenlimonadesiroop
gekoelde champagne Voorbereiding In maatbeker siroop aanvullen met water tot 6 dl. Mengsel overdoen in lage diepvriesdoor (inhoud 1 liter) en laten afkoelen. Zonder deksel 1 uur in diepvriezer zetten. Met vork half bevroren mengsel goed door elkaar prakken. In 3 uur laten bevriezen en elk uur bevroren mengsel weer rul prakken. Tot gebruik afgedekt in vriezer bewaren. Bereidingswijze Zonodig passievruchtensorbet in 15 minuten iets zacht laten worden. Rul prakken of in mengbeker pureren. Met ijsbolletjeslepel 1 a 2 bolletjes sorbet in 6 champagneglazen scheppen. Champagne erover schenken. Direct serveren. Serveertips
Bereiding
Zonodig passievruchtensorbet in 15 minuten iets zacht laten worden. Rul prakken of in mengbeker pureren. Met ijsbolletjeslepel 1 a 2 bolletjes sorbet in 6 champagneglazen scheppen. Champagne erover schenken. Direct serveren.
Passievruchtensorbet is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Ananas Met Munt En Passievruchtensorbet
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Passievruchtensorbet
30-60 min -
Bekijk recept
Nogaparfait Met Passievruchtensorbet En
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondant Met Passievruchtsorbet
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Ananas Met Munt En Passievruchtensorbet
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Passievruchtensorbet
30-60 min -
Bekijk recept
Nogaparfait Met Passievruchtensorbet En
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondant Met Passievruchtsorbet
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept