GRAND DESSERT.

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep met een warme ijsbolletjes tang van elke smaak vier bolletjes sorbetijs op een bord. Zet ze tot gebruik terug in de vriezer. Strooi royaal poedersuiker over de gepofte mihoen. Bestrooi vier desserborden met de rest van de chocoladeschaafsel en zet op elk bord een mooi glaasje. Verwarm de milkshake volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg op elk bord twee bolletjes sorbetijs en twee soesjes. Roer de likeur door de milkshake en schenk deze in de glaasjes. Leg er een pluk mihoen op het sorbetijs en serveer direct.

GRAND DESSERT. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept