KAI TOM KAI

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het borstvlees van de kip en trek van de rest of van de kipdelen in 2 liter water bouillon [? 1 uur]. Snijd het borstvlees en het gare kippenvlees in blokjes. Doe 1? liter kippenbouillon en de cocosmelk in een pan en voeg de daon djerukpurutbladeren, de stukjes sereh, de laos en het citroensap toe en breng de soep met de stukjes kip aan de kook. Voeg de vissaus en de suiker toe. Snijd de champignons in partjes en kook ze in de soep gaar. Snijd de tjabeh rawit overlangs doormidden [de zaadjes mogen erin blijven] en breng hiermee de soep na ? 15 minuten trekken op smaak. Voeg de korianderblaadjes en evt. zout, peper en vissaus toe. Serveer de soep in aparte soepkommen.

KAI TOM KAI is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Harika-eieren (saganaki me feta kai avga)
20 min
Bekijk recept
Kung po kai
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap tom yam kai (Thaise kippensoep)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise Kippensoep Thom Kha Kai
20-30 min -
Bekijk recept

Harika-eieren (saganaki me feta kai avga)
20 min
Bekijk recept
Kung po kai
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap tom yam kai (Thaise kippensoep)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise Kippensoep Thom Kha Kai
20-30 min -
Bekijk recept