Frisse salade van bietjes met in de balsamico gebakken zilveruitjes en bonenkruid. Daarop lauwwarme geitenkaas met gebroken hazelnoten en Veluwse heidehoning. Als je de bietjes zelf gaat koken kun je dit het best in de schil doen tot ze beetgaar zijn. Op deze manier behoud je de meeste smaak en vitaminen. Daarna pellen. Was de sla in ruim water, maak de sla vervolgens goed droog en plukken maar. Maak een bedje van sla in de kom. Snijd de gekookte bietjes in gelijke parten en steek deze mooi tussen de sla. Kook intussen de balsamicoazijn tot de helft in, voeg de uitgelekte zilveruitjes toe en laat de balsamico er lekker intrekken. De geitenkaas is het lekkerst op kamertemperatuur. Even opwarmen in de oven behoort ook tot de mogelijkheden. De lauwwarme geitenkaas in parten over de salade leggen en bedruipen met de zoete heidehoning. Tot slot besprenkelen met de kort gebakken gebroken hazelnoten, geplukt bonenkruid, de balsamico zilveruitjes en wat druppeltjes olijfolie. Een schaal vol pure smaken!