Gevulde Paprika`s Uit Mexico

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing. De ui en de knoflook pellen en fijnsnipperen. De kidneybonen afspoelen en uit laten lekken. In een ruime koekenpan olie verhitten en de ui ca. 3 minuten fruiten. de knoflook toevoegen en ca. 1 minuut zachtjes meebakken. De bacon kleinsnijden. De bacon en het gehakt aan de knoflook toevoegen en al omscheppend bakken. Als het vlees bruin is, de tomatenblokjes met sap, chilipoeder, gemalen komijn en de kidneybonen erdoor scheppen. De gehakt-tomatensaus ca, 3 minuten op middelhoog vuur doorwarmen, af en toe omscheppen. Intussen de paprika′s wassen en in de lengte doormidden snijden. De zaadjes verwijderen. In een pan met ruim water de paprika′s in ca. 5 minuten beetgaar koken. In een vergiet uit laten lekken. de rijst door de saus mengen. Op smeek brengen met zout. De paprika′s vullen met rijstmengsel.

Gevulde Paprika`s Uit Mexico is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept