Verwarm 1 deciliter water met de suiker en laat de suiker al roerend oplossen. Breng de suikerstroop aan de kook en laat het afkoelen. Halveer de mango?s langs de pit, schep of snij het vruchtvlees eruit en pureer dit met de staafmixer of in de keukenmachine. Meng het korianderzaad, citroensap, de honing, mangopuree en suikerstroop erdoor. Schep het mengsel in een ijsmachine en draai er ijs van. Of schep het mengsel in een platte metalen bak en vries het minstens 4 uur in en schep het elk half uur om. Schep het ijs in een kom en klop het los. Meng op het laatst de fijngehakte korianderblaadjes erdoor. Schep het ijs in een plastic bewaardoos en zet het voor de smaak nog minstens 2 weken in de vriezer. Schep het ijs in kommetjes en schenk er nog wat honing over.
Mangosorbet Met Honing En Koriander is een recept van Smulweb.nl