Sinaasappelsorbet-IJs

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Suikerstroop 1. Doe de suiker en het water in een steelpan en laat het 2 minuten op laag vuur goed doorkoken

2. Laat de suikerstroop afkoelen tot kamertemperatuur (ca. 20C). Roer het sinaasappelsap en het citroensap goed door de suikerstroop. Schakel de motor in, en giet het mengsel door de opening in het deksel in de kom.
Voorbereiding
stijd van het ijs: 30-40 minuten.

Sinaasappelsorbet-IJs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Ijsdessert Met Vruchten
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelsorbet
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tutti Frutti-Sinaasappelsorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept