Hagelandse Fruitsoep Met Aardbeiensorbet

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de wijn en water met de suiker aan de kook. Reinig en was de aardbeien en frambozen. Houd 4 aardbeien en 8 frambozen apart voor de garnituur. Voeg de rest van aardbeien en frambozen aan het wijnmengsel toe en laat even meekoken. Pureer het en wrijf het vervolgens door een zeef en laat afkoelen. Schil de perziken en snijd in fijne partjes. Verdeel de perziken en de apart gehouden aardbeien en frambozen over glazen. Schep er een bolletje aardbeiensorbet op en overgiet met het fruitsoepje. Werk af met een scheutje schuimwijn.

Hagelandse Fruitsoep Met Aardbeiensorbet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Aardbeiensorbet met sinaasappel
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bellini met aardbeien
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeiensorbet
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Hagelandse kaastaart
0 min
Bekijk recept
Hagelandse kaastaart
0 min
Bekijk recept
Wilde oesters met Vlaamse wijnvinaigrette
30 min
Bekijk recept