Rasp de citroenschil, pers een eetlepel sap en hak de peterselie zeer fijn. Breng ruim voldoende water aan de kook, voeg er wat zout aan toe en wanneer het water kookt ook de pasta. Kook volgens de aanwijzingen de pasta al dente. In een pan stooft je de knoflook in de olijfolie op een vrij sterk vuurtje aan. Verwijder de knoflookteen wanneer die bruin wordt. Voeg dan de krab, de in blokjes gesneden tomaten, het citroensap en een beetje zout toe en neem van het vuur. Giet de pasta af en meng met de saus. Voeg er de citroenschil, de peterselie en enkele flinke draaien van de pepermolen aan toe. Nog eens goed mengen en opdienen. tips: Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood Voeg op het eind wat fijngehakte zwarte olijven toe. Als je de voorkeur geeft aan verse krab vraag dan aan uw visboer de krab al schoon te maken. Dat spaart je heel veel tijd en vervelend werk.