Zoek
Oesters in champagnesaus
0 min
Jerryke's Cuisine
-
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
6 platte oesters
1/2 gehakte grijze sjalot
1 glas champagne sec of brut
3/4 dl room
1 eetlepel opgeklopte room
20 gr boter
citroensap
Bereiding
1
De oesters openen, het oestervocht opvangen, zeven en in een pannetje gieten. De champagne, de sjalot en enkele druppels citroensap toevoegen, flink kruiden met peper. De oesters hierin enkele seconden pocheren, uithalen en warm houden.
Oesters in champagnesaus is een recept van
Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Hindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Côte à l’os met champagnesaus
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Zeeuwse Oesters Met Champagnesaus En Kaviaar
20-30 min -
Bekijk recept
Champagnesaus
10-20 min -
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min
Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept