**De chocoladeflensjes:** - Doe de melk met suiker in een kom en voeg hier al roerend met een garde de gezeefde bloem en cacaopoeder doorheen. Klop de eieren er ??n voor ??n doorheen en voeg de vloeibare boter toe. Verhit een beetje vloeibare boter in een kleine koekenpan en schep een kleine lepel beslag in de pan. Beweeg de pan zodat de hele pan bedekt is met een dun laagje beslag. Bak de flensjes aan twee kanten gaar en laat ze afkoelen op een bord. **De passievruchtensaus** - Snijd de passievruchten doormidden en lepel het vruchtvlees eruit. Kook alles samen even goed door en roer met een garde tot een gladde saus. Je kunt deze saus zowel warm als koud gebruiken. **De chocoladesaus** Kook de melk, hak de chocolade in stukjes en roer de chocolade van ?t vuur af door de hete melk. Deze saus is het lekkerst als hij nog een beetje warm is. **De opmaak van het dessert** - Haal het slagroomijs 15 minuten van te voren uit de diepvries. Schep 2 bolletjes ijs op een chocoladeflensje en vouw het flensje dicht. Draai het gevulde flensje om zodat de mooie kant boven ligt. Schep de 2 sauzen over het gevulde flensje en garneer de bovenkant met vers fruit.
Chocoladeflensjes met passievruchtsaus en slagroom is een recept van Jerryke's Cuisine