Pak een kom en zeef hierin de bloem. Maak in een midden een gat. Doe een klein beetje zout en de olie in het gat en giet er vervolgens 2 deciliter lauw water bij. Roer het geheel tot je een glad beslag hebt. Snijd de haantjes in 2 stukken en bestrooi ze vervolgens met gemberpoeder en wat zout. Verhit 60 gram boter in een pan en bak hier de stukken haan in zorg alleen dat ze niet erg bruin worden. Laat de ananas uitlekken en houd ervan vier schijven apart. Snijd de rest in stukjes. Bewaar het vocht van de ananas. Wanneer de haantjes 20 minuten gebakken hebben voegen we de stukjes ananas toe en flamberen alles met de rum. Pers de citroen uit en doe 1 eetlepel ervan bij 1 glas ananassap. Doe het geheel over de haantjes schenken, deksel erop en nog 40 minuten zachtjes laten sudderen. Kook de rijst gaar op de manier hoe het op de verpakking staat vermeld. Klop de eiwit stijf en meng dit voorzichtig door het beslag. Haal het klokhuis uit de appel en schil hem. Snijd er vier schijven van 1 centimeter dik uit. Verwarm de friteuse voor op 175 graden. Doop de schijven ananas en de schijven appel in het beslag. Frituur de appel en ananas daarna bruin in de friteuse. Verhit de andere 60 gram boter in een pan en doe hier de kokosnoot bij en laat deze bruin worden. Serveren door de rijst op een voorverwarmde schaal te doen, daar de haantjes op, ananas en appelbeignets, wat saus erover en strooi de kokos er vervolgens over.