Kabeljauw in wijnsaus met broccoli

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Broccoli schoonmaken, wassen en roosjes van stronk snijden. Stronk in plakjes snijden.
- In pan met weinig water en zout plakjes ca. 2 minuten koken. Roosjes toevoegen en het geheel in ca. 5 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken.
- In andere pan met ruim water en zout fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Intussen kabeljauw in stukjes van ca. 2 cm snijden, bestrooien met zout en besprenkelen met citroensap.
- In pan 1/2 liter water aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Stukjes kabeljauw toevoegen en afgedekt net tegen de kook aan in ca. 5 minuten gaar laten worden.
- Intussen wijnsaus bereiden volgens de gebruiksaanwijzing.
- Creme fraiche erdoor roeren.
- Broccoli door saus scheppen en ca. 3 minuten meewarmen.
- Fusilli afgieten en over vier borden verdelen.
- Stukjes kabeljauw met schuimspaan uit de pan nemen (bouillon wordt niet meer gebruikt) en op midden van de fusilli scheppen - Saus erover verdelen.

Kabeljauw in wijnsaus met broccoli is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept