- Broccoli schoonmaken, wassen en roosjes van stronk snijden. Stronk in plakjes snijden. - In pan met weinig water en zout plakjes ca. 2 minuten koken. Roosjes toevoegen en het geheel in ca. 5 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. - In andere pan met ruim water en zout fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. - Intussen kabeljauw in stukjes van ca. 2 cm snijden, bestrooien met zout en besprenkelen met citroensap. - In pan 1/2 liter water aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Stukjes kabeljauw toevoegen en afgedekt net tegen de kook aan in ca. 5 minuten gaar laten worden. - Intussen wijnsaus bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. - Creme fraiche erdoor roeren. - Broccoli door saus scheppen en ca. 3 minuten meewarmen. - Fusilli afgieten en over vier borden verdelen. - Stukjes kabeljauw met schuimspaan uit de pan nemen (bouillon wordt niet meer gebruikt) en op midden van de fusilli scheppen - Saus erover verdelen.
Kabeljauw in wijnsaus met broccoli is een recept van Jerryke's Cuisine