Kalfsoesters met shii-take en oesterzwammen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de zwezerik zorgvuldig en week hem een uur in koud water. Blancheer hem dan 5 minuten in kokend gezouten water met afgeriste steeltjes van de dragon en de peterselie. Laat uitlekken en leg een uur onder een bord met een gewicht. Snijd hem vervolgens in stukken en overgiet met sojasaus. Kruid de kalfsoesters met jeneverbessen, peper en zout en bak ze mooi gaar in de boter. Maak de paddestoelen schoon, was ze en snijd ze in reepjes. Roerbak ze 5 minuten in een beboterde wok, meng de zwezerik met de sojasaus erdoor en roerbak nog een paar minuten. Kruid met peper, zout en gehakte dragon- en peterselieblaadjes. Schik de kalfsoesters op warme borden en schep de paddestoelensaus erop. Serveer met rijst, deegwaren of amandelkroketjes.

Kalfsoesters met shii-take en oesterzwammen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kalfsoesters met mediterrane tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept