Kabeljauw met selderij en roze pepersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi beide kanten van de kabeljauwfiets met een beetje zout. Verwijder de bladeren van de selderij. Was de stengels en hak ze in korte stukjes. Stamp de roze peper grof. Laat de kabeljauw samen met de selderstukjes 10 tot 12 minuten stomen, al naargelang de dikte van de filets. Giet intussen de room in een kookpot en voeg een beetje peper en zout toe. Breng langzaam aan de kook en laat 5 minuten inkoken tot de room lichtgebonden is. Haal de room van het vuur en voeg er de roze peper, het sap van de citroen en de fijngehakte peterselie bij. Meng goed tot een homogene massa. Schik de kabeljauwfilets op een voorverwarmde schotel en overgiet ze met de saus. dit is een recept van Paule Neyrat

Kabeljauw met selderij en roze pepersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept