Omelet van de

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de aardappel in zeer kleine blokjes, snijd de spek in zeer dunnen reepjes, snipper de ui en snijd de champignons in dunne plakjes. Bak dit geheel in een koekenpan met wat boter tot de aardappel een beetje glazig worden.
- Klop ondertussen de eieren goed op, voeg daar wat zout en peper aan toe en als laatste de kwark, daarna nog even goed doorkloppen. Haal de garnituur ui de pan en doe er dan weer wat boter in. Doe de eieren dan in de koekenpan en laat de bodem een klein beetje stollen.
- Verdeel de garnituur over het ei en doe dan een deksel op de koeken pan. Laat de omelet garen op een zeer laag vuurtje. Snijd de selderij goed fijn en voeg die er als laatste aan toe.

Omelet van de is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept