Pannetje van roodbaars met kerrie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De roodbaarsfilets spoelen, droogdeppen, op graatjes controleren en in grote dobbelstenen snijden. De kerrie mengen met het gemberpoeder en hiermee de stukken roodbaars bestrooien. De ui pellen en fijnsnijden, de knoflook persen en beide even aanstoven in boter. Daarna bestrooien met bloem en de visfumet samen met de room toevoegen. Aan de kook brengen en wat laten inkoken op een zacht vuurtje. De lente-uitjes schoonmaken en fijnsnijden, alsook de rode paprika. Beide ingredienten aan de saus toevoegen en alles nog 5 minuutjes laten doorkoken. Op het einde van de bereiding de stukken vis toevoegen, de saus goed omroeren en nog 4 minuten verder laten sudderen op 'n zacht vuurtje. Op smaak brengen met peper, zout en eventueel kerrie. Op voorverwarmde borden serveren en garneren met steeltjes bieslook.

Pannetje van roodbaars met kerrie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept