Posteleinsoep met broodkorstjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappelen schillen en in blokjes snijden. De postelein en tuinkers spoelen. De aardappelen en driekwart van de postelein lichtjes stoven in de geklaarde boter. De bouillon aan de kook brengen en er de gestoofde postelein en aardappelen bijvoegen. Alles goed gaarkoken. Op smaak brengen met wat peper en zout. Op het laatste ogenblik de tuinkers toevoegen. Gedurende 1 min. meekoken en van het vuur nemen. Mixen. Daarna de rest van de postelein aan de hete soep toevoegen. Het brood in kleine vierkantjes verdelen en laten korsten in geklaarde boter. De korstjes apart opdienen, zodat ieder naar believen kan nemen.

Posteleinsoep met broodkorstjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
In de oven gebakken kippenbouten met oregano en salade op Caesar-wijze
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met geitenkaas en sinaasappel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Posteleinsoep en beschuit met zomerfruitspread
30 min-
Bekijk recept
Posteleinsoep
0 min
Bekijk recept