Slaatje van fijne venkel met gedroogde ham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De venkel in flinterdunne plakjes snijden en op smaak brengen met de helft van de olijfolie, peper en zout. De korst van het brood verwijderen, in blokjes verdelen en bakken in de rest van de olijfolie. De zeer dun gesneden ham in waaiertjes op de borden schikken en hierop de venkelplakjes verdelen. Garneren met de broodkorstjes en de dilletakjes.

Slaatje van fijne venkel met gedroogde ham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept