Tagliatelle met olijven en ansjovis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui hakken en de look fijnstampen. De ansjovis en olijven in stukjes snijden. De ui in de vetstof fruiten en dan de tomaten, ansjovis en olijven toevoegen. Al roerend zachtjes laten doorkoken. Kruiden. Intussen de deegwaren koken. Als u verschillende tagliatelle kleuren kiest, dien elke kleur dan apart op, met de saus erbij. Als u 1 kleur neemt, kunt u de saus er meteen overheen gieten.

Tagliatelle met olijven en ansjovis is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept