tagliatelle met paddenstoelen en bier

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het spek en de fijngesneden ui in wat olijfolie tot de ui glazig ziet. Doe de champignons in stukken erbij en bak ze op hoog vuur tot ze vocht beginnen los te laten. Voeg het bier en de kruidkoek to, en laat op laag vuur 10 min pruttelen. Doe de creme fraiche erbij en laat de saus iets inkoken. Breng op smaak met tijm, peper en zout. Kook intussen de tagliatelle al dente in ruim water met flink zout, giet af en meng door de saus.

tagliatelle met paddenstoelen en bier is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept