Tarte jockey

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de banketbakkersroom: Breek de maiszetmeel in 1 dl melk. Breng de overige 4 dl met de vanillesuiker aan de kook. Klop in een mengkom de eierdooiers met de suiker op en voeg het ma?szetmeel toe. Giet deze compositie bij de kokende melk en laat alles goed doorkoken. Koel af. Warm de Pidy Tarte jockey op in een voorverwarmde oven op 200 C tot ze krokant is en laat afkoelen. Vul met behulp van een spuitzak de taartstukken op met banketbakkersroom en schik er het fruit of de vruchten op. Warm de abrikozengelei op en bestrijk er de vruchten mee. Klop de room met poedersuiker vast op en versier er de taart mee.

Tarte jockey is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spiegeleieren Jockey Club
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept