Tournedos van zalm & kabeljauw

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Op het werkblad plasticfolie (15 x 15 centimeter) uitspreiden en het katenspek hierop dakpansgewijs leggen. De zalm en kabeljauw in lange repen snijden en deze om en om op het spek leggen. Het geheel strak oprollen en de rol anderhalf uur in de diepvries leggen. Voor de saus de fumet samen met de creme fraiche tot de helft inkoken en de saus op smaak brengen met peper en zout. De visrol in plakken van ongeveer 4 centimeter dik snijden en het plasticfolie verwijderen. De vistournedos in hete boter om en om bruin bakken en vervolgens in de op 170°C. voorverwarmde oven in 6-7 minuten verder gaar laten worden. De saus weer aan de kook brengen en met een klontje koude boter opkloppen met de staafmixer. De champagne door de saus roeren. De tournedos op voorverwarmde borden leggen en de saus eromheen schenken. Met zalmeitjes garneren. Lekker met worteltjes en wilde rijst of tagliatelle.

Tournedos van zalm & kabeljauw is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept