Gebakken rib-eye

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het vlees in ± 30 minuten op kamertemperatuur komen. Verhit de margarine en als de grote bellen wegtrekken kan het vlees in de pan. Bak de rib-eyes 2 minuten aan elke kant aan, zodat ze van binnen mooi rosé blijven. Laat het vlees op een bord afgedekt met aluminiumfolie tenminste 10 minuten tot rust komen. Zo trekken de vleessappen weer goed door het vlees heen.

Gebakken rib-eye is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Black eye pesi moksi alesi met gestoofde kip en kouseband sopropo salade
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rib-eye Uit Tennessee (droog Gemarineerd)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rib-eye In Cognac-marinade
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rib Eye En Marinade A La Robert
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept