Wortelroomsoepje met mosselen en saffraan

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
De mosselen openkoken in de witte wijn en uit de schelp halen. De visfumet ondertussen opwarmen. De groenten wassen, schoonmaken en fijnsnijden. Een nootje boter laten smelten in een kookpan en de groenten even glazig fruiten. De groenten bestrooien met bloem, bevochtigen met de warme visfumet en het kookvocht van de mosselen, aan de kook brengen en op een zacht vuurtje laten garen. De soep mixen en zeven door een puntzeef. De mosselen toevoegen en net voor het opdienen de room erdoor roeren. Op smaak brengen met een beetje peper, zout en saffraan. Goed doorroeren. Serveren in een grote warme soepkom, uitscheppen in warme soepborden en garneren met kervelpluksels.

Wortelroomsoepje met mosselen en saffraan is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Wortelroomsoepje Met Mosselen En Safraan
20-30 min -
Bekijk recept