Benodigde materialen: een mes, wat keukenpapier, een keukenmachine, een zeef, een droge koekenpan, een rookoventje en voor per persoon een diep bord. De korstjes van het brood snijden en de sneetjes in blokjes snijden. . De boter met drievijfde knoflook laten smelten en de blokjes brood hierin goudbruin bakken. De croutons op keukenpapier uit laten lekken. De komkommers schillen, in de lengte doorsnijden, zaadlijsten verwijderen en een stukje komkommer in blokjes snijden. De rest van de komkommer in de keukenmachine doen. De paprika"s schoonmaken, een deel van het vruchtvlees in blokjes snijden en de rest eveneens in de keukenmachine doen. De tomaten even onderdompelen in kokend water, ontvellen, in vieren snijden, zaadjes verwijderen en een klein deel van het vruchtvlees in blokjes snijden. De rest van het vruchtvlees in de keukenmachine doen. De sjalotjes en de rest van de knoflook pellen en bij de groenten in de keukenmachine doen en de machine laten draaien tot het een gladde puree is. De gazpacho zeven en op smaak brengen met tabasco en zout. De pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin roosteren. De sla samen met wat blaadjes kruiden aanmaken met de dressing. De rogvleugelfilets met olijfolie insmeren en 8-10 minuten roken in een rookoventje. De gazpacho in de borden scheppen en de sla in het midden leggen. De blokjes groenten en croutons in de gazpacho strooien en de gerookte rogvleugels op de salade leggen. Het geheel met pijnboompitten bestrooien.
Gerookte rogvleugel met gazpacho is een recept van Jerryke's Cuisine