Geroosterde entrecote met aöli

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Peper en zout mengen met citroensap, azijn en mosterd. De eierdooiers bijvoegen. Kloppen met de staafmixer en er langzaam de olijfolie bijgieten tot er een homogene massa is gevormd.
- De knoflookteentjes schoonmaken, overlangs doorsnijden en de kiem verwijderen. Fijnhakken en vermengen door de mayonnaise.
- Het vlees in 2 gelijke stukken verdelen en bestrijken met arachideolie. Gedurende 6 tot 8 minuten laten roosteren aan elke kant. De entrecotes verdelen in dikke, schuine plakken.
- Het vlees op warme borden schikken. De aölisaus er afzonderlijk bij serveren.

Geroosterde entrecote met aöli is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde Entrecote Met Aioli
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Kip Met Warme Aioli
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aioli
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige Sausen (Aioli)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept