Peren en chocolade met gember en honing

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren en snij ze in 8 Frituur de muntblaadjes in hete olie en bewaar ze op wat keukenpapier Bak de peertjes aan in de bakken en braden in de hete wok en voeg er de gember aan toe Blus met het water en voeg er de honing aan toe, laat nog even doorwokken en voeg er dan de gehakte munt aan toe Serveer met Alpro Soja ijs en versier met de gefrituurde muntblaadjes

Peren en chocolade met gember en honing is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept