Koolvis met kerrie

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De koolvisfilets kruiden met zout, peper en kerrie. De filets in licht gebruinde boter stoven en de gesnipperde ui en de look toevoegen. Overgieten met de witte wijn en de visfumet en het kruidentuiltje erbij doen. De schotel afdekken met aluminiumfolie en 10 minuten in een voorverwarmde oven plaatsen (180 graden). De vis uit de bakschotel halen en het bakvocht inkoken. De stukgesneden tomaat en de gehakte appel toevoegen evenals de room. Dit alles eventjes inkoken. Opdienen met rijst of aardappelpuree.

Koolvis met kerrie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept