Konijnenbout met pastinaak, savooi en bakjus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de konijnenbouten 25 minuten in boter op laag vuur. Kruid met peper en zout. Blancheer savooikoolrepen, giet af en bak in boter met blokjes aardappel en pastinaak. Kruid met peper, zout en curry. Serveer met bakjus.

Konijnenbout met pastinaak, savooi en bakjus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn met mosterd
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout in papillot met groenteschotel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken bosduif met rode wijnsaus, gemengde boschampignons en knoflookpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met worteljus
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept