Andijviestamppot

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en kook ze in gezouten water gaar. Bak intussen de spekjes uit. Verwijder de harde delen van de andijvie en snijd de bladeren fijn. Was ze grondig en laat ze goed uitlekken. Stamp de gare aardappelen fijn en meng de boter en de kokende melk erdoor. Schep de andijvie snel door de stamppot en voeg de spekjes (en de kaas toe). Voeg wat zout en peper en nootmuskaat toe en serveer de stamppot warm.

Andijviestamppot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept