Marokkaanse Aardappeltagine Met Lamsvlees

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Was de courgette en snijd hem in plakken . Pel de ui en snipper hem grof Snijd het vlees in blokjes . Schep in een braadpan de aardappelen,courgette,ui,vlees,olie,chillipoeder,komijn,peper en Provencaalse kruiden door elkaar . Breek de kaneelstokjes in stukken en schep ze er door . Voeg de bouillon toe . Doe het deksel op de pan en verwarm het geheel op een zacht vuur . Stoof alles in 45 minuten zachtjes gaar . Halveer de tomaten,verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in .

Marokkaanse Aardappeltagine Met Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept