Zeeduivel met witloof en sinaasappel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de saus: 4 witloofstronken en de witte selder ± 10 minuten stomen. De gestoomde groenten samen met het kookvocht (een deel) mixen en door een zeef gieten (goed aandrukken). Het sinaasappelsap toevoegen aan het gezeefde groentesap en tot de helft inkoken. De yoghurt eronder mengen en enkele peperbolletjes erbij voegen. De saus warm houden. De zeeduivelmoten ± 15 minuten stomen in de stoompot, evenals de aardappelen. Twee witloofstronken fijnsnijden, de appel schillen en in blokjes snijden. Het witloof, de appel en de veldsla mengen, overgieten met wat citroensap en deze salade kruiden met peper. De zeeduivelmoten op voorverwarmde borden schikken, overgieten met saus en de aardappelen en salade errond schikken.

Zeeduivel met witloof en sinaasappel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept