Heilbot met sinaasappelsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De helft van de sinaasappelen persen, de rest dik schillen en in schijven snijden. De sjalotten pellen, fijnhakken en in boter glazig fruiten. Blussen met het sinaasappelsap, room en wijn bijvoegen en tot de helft laten inkoken. Op smaak brengen met zout, peper en suiker. De vis in de hete, niet meer kokende saus laten pocheren. Enkele van de ontvelde sinaasappelpartjes mee laten opwarmen. De vis op een verwarmde schotel schikken, overgieten met de saus. Versieren met sinaasappelpartjes en takjes dille.

Heilbot met sinaasappelsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Friszure cheesecake met sinaasappelcompote
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte andijvie met gegrilde heilbot
30 min-
Bekijk recept
Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept