Kipcurry met pandanrijst en pittige mango-fruitsal

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de uien klein en bak ze in de olijfolie tot ze glazig zijn. Voeg het bosuitje en de knoflook toe. Alles 3 minuten doorbakken. De kipfilet in stukjes snijden en bij het mengsel voegen. Vervolgens alles goed doorbakken totdat de kipfilet gaar is. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Vlak voor het opdienen de creme fraïche door het kippenvleesmengsel roeren en als laatste de inhoud van het potje currysaus. Even doorroeren en goed verwarmen en de kipcurry is klaar! Voor de fruitsalade is nodig: 1 mango, 1 banaan, 1 zoetzure appel, 1 trosje druiven en mangosalade-dressing. Het fruit schillen en indien nodig in kleine stukjes snijden en in een grote kom doen. Naar smaak de mangosalade-dressing toevoegen.

Kipcurry met pandanrijst en pittige mango-fruitsal is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met noten-auberginerijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept