Bakbanaan met kerrie en rijst

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bananen van de schil ontdoen en in de lengte doormidden snijden Olie verhitten, kerrie toevoegen en de bananenhelften aan beide zijden bruin bakken Bananen met een schuimspaan uit de pan halen Kokosmelk in de pan gieten, peper en zout toevoegen, goed roeren en de bananen er weer in doen Half uur laten sudderen Intussen de rijst koken Klop het ei los, haal de pan van het vuur, haal de bananen er weer uit en roer het losgeklopte ei door de ''saus'' Leg de kerriebananen op de gekookte rijst en giet de saus erover

Bakbanaan met kerrie en rijst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Black eye pesi moksi alesi met gestoofde kip en kouseband sopropo salade
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tutu en tarte tatin van bakbanaan (Suriname)
1 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Krabsoep
Bekijk recept
Rode bonensoep van de Antillen /Sòpi di Bonchi kòrá
2 uur-
Bekijk recept