Banketstaaf met appel en rozijnen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Ontdooi het bladerdeeg en verwarm de oven voor op 225 graden C. De spijs goed losroeren in een kom. Schil de appel en rasp die erboven. Voeg de eierdooier en het citroensap roer het mengsel smeuig. Vet de bakplaat in en leg twee rijen van drie plakjes bladerdeeg op de plaat. De randen met water bestrijken en aan mekaar plakken. Verdeel het paneermeel over het bladerdeeg. Het spijsmengsel tot twee rollen vormen en op de deeglappen leggen. Het deeg om het spijs heenvouwen. Sluit de randen en plak de uiteinden goed dicht met water. De sluitrand naar beneden keren en de bovenkant bestrijken met de koffieroom. In het midden van de oven de banketstaven in circa 25 minuten goudbruin en gaar bakken. Nadat de banketstaven op een taartrooster zijn afgekoeld het banket in 15 stukken van circa 4 centimeter snijden. Tot het serveren in een goed sluitend blik bewaren.

Banketstaaf met appel en rozijnen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Banketstaaf
10 min Gebak
Bekijk recept
Hartige banketstaaf stap-voor-stap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokant gebakken banketstaaf met ijs
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Banketstaaf
20-30 min -
Bekijk recept