Snij de geschilde mango's in plakjes. Verwarm in een pannetje het sinaasappelsap met de gember en de honing. Leg er de mangopartjes bij en laat 20 minuten op een zacht vuur staan. Pel de scampi, roer de saffraandraadjes en een mespunt zout los in het citroensap. Leg er de gepelde scampi bij en laat 30 minuten marineren. Bak de scampi kort aan in hete olijfolie. Bestrijk de vellen filodeeg aan beide kanten in met gesmolten boter, leg ze drie per drie op elkaar in kleine bakringen. Laat de randen wat overhangen. Strooi gehakte koreander op de bodem. Schep er wat mangopuree op, leg daarop 2 scampi's en doe er dan weer wat mangopuree op. Vouw het overhangende deeg over de vulling en bestrijk met gesmolten boter. Zet 10 minuten in een een warme oven van 180°C. Druk de bastilla voorzichtig uit de bakring op een bord, dien warm op met een frisse groene salade