Trappisten-biersoep Met Geitenkaas En Komkommer

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui en fruit haar zachtjes in de olie. Bak de Provencaalse kruiden even mee. Voeg het bier en de bouillon toe en breng het geheel al roerende aan de kook. Laat de soep een 15 tot 20 minuten heel zachtjes koken. Snijd ondertussen de kommerkommer in vier repen en verwijder de zaadlijsten. Snijd hem vervolgens klein. Laat de stukjes de laatste minuten even meewarmen. Schep de soep in vierborden en verkruimel de geitenkaas boven de borden. Maak het af met wat gehakte peterselie in het midden.

Trappisten-biersoep Met Geitenkaas En Komkommer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Trappisten-kaastaartje
10-20 min -
Bekijk recept
Trappisten-kaastaartje
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Vlaamse rundersucadelapjes met trappist
0 min
Bekijk recept