Provencaalse Kipcasserole Met Kastanjechampignons

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruis de tomaten in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel en snijd ze in parten. Borstel de champignons schoon en halveer ze. Bestrooi de kippenpoten met peper, zout en bloem. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak hierin de kippenpoten goudbruin. Voeg de kruiden en de olijven zonder pit toe en giet de wijn erover. Stoof het gerecht in 30 minuten gaar. Voeg de laatste 10 minuten de kastanjechampignons en de tomaten toe.

Provencaalse Kipcasserole Met Kastanjechampignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept