Slastamppot met shoarmavlees

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappels, snijd ze in stukken, was ze en kook ze in 20 minuten gaar. Verwijder de onderkant van de kroppen ijsbergsla, snijd de kroppen in vieren en daarna in repen van 1-2 cm breed. Verhit de olie in een koekenpan en bak het shoarmavlees al omscheppend bruin en gaar. Giet de aardappels af en stamp ze grof met de melk en boter. Breng de puree op smaak met zout en peper. Schep de sla in gedeelten door de puree en warm de stamppot op laag vuur door tot de sla gaat slinken. Schep de stamppot in vier diepe borden en verdeel het shoarmavlees erover.

Slastamppot met shoarmavlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmawraps met milde tacosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarijst met shoarmavlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scholfilet met frisse botersaus en slastamppot
30 min-
Bekijk recept
Venkel-slastamppot met gehaktballetjes in mosterdsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met gestoofde vanille-rabarber
30 min-
Bekijk recept
Zomerse slastamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept