Mixed visgrill

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom jakobsmosselen, tonijn, zalm, garnalen met zout, peper en citroensap vermengen en 5 à 10 min. marineren.
  • 2 Alles laten uitlekken en jakobsmosselen, tonijn, zalm en garnalen op pennen steken. Spiesen royaal met olie bestrijken en op goed ingevet rooster aan elke kant 3 à 4 min. grillen. Lekker met salsa verde (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek), groene salade en stokbrood of Franse frietjes.

Mixed visgrill is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Garnalen à la de Caraïben van René Pluijm
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salsa verde
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige penne met kip, aubergine en olijven (advertorial)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse rijstschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept