1 Verwarm de oven voor op 220 ºC. Verwijder de puntjes van de sperziebonen, breek ze doormidden en verdeel ze met de aardappelpartjes over 4 vellen aluminiumfolie van 40 cm lang. Leg de plakjes kipfilet erop en bestrooi met peper en zout. Besprenkel met de olie. Vouw de folie omhoog en besprenkel elk pakketje met 2 eetlepels water. Vouw de pakketjes dicht, draai de zijkanten als een toffee dicht. Zorg dat de pakketjes goed dicht zitten en dat er geen stoom kan ontsnappen. Leg de pakketjes op de bakplaat en laat ze in het midden van de hete oven in 25 minuten gaar worden. Laat iedereen aan tafel zijn eigen pakketje openen. Garneer eventueel met geraspte Parmezaanse kaas voor wat extra pit.
Kippakketjes met sperziebonen is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam