Kruid het vlees met zout en peper.snijd de uien in parten.verhit in de snelkookpan boter totdat het schuim wegtrekt.bak eerst de helft van het vlees rondom snel bruin,neem het dan uit de pan en bak de rest net zo bruin(zo koelt het bakvet niet et snel af,waardoor het vlees niet meer kan dichtschroeien,het vocht loslaat en gaat koken).leg het vlees weer terug in de pan,voeg de uien en 1 thl suiker toe en bak het nog 5 min.voeg dan 3 kruidnageltjes,1 laurierblad,1 tak tijm,nog 1 thl suiker,1 in blokjes gesneden ontvelde tomaat,1 1/2 dl water en 1 bouillontablet toe en breng het aan de kook.wrijf de rand van de pan schoon,sluit deze en breng de pan op druk.temper de warmtebron en laat het vlees in 3/4 uur gaar worden.koel de pan door koud water over het deksel te laten stromen en open hem.roer 2 el maizena en wat koud water los en bind hiermee het braadvocht.