Klop de eierdooiers met de basterdsuiker met de mixer in een kom crèmig tot de suiker opgelost is en de crème als dikke stroop van de garde afloopt. Voeg de mascarpone toe en spatel dit er voorzichtig doorheen totdat het een glad mengsel is. Neem een royale glazen kom en zorg dat die absoluut vetvrij is. Dit geldt ook voor de gardes van de mixer! Eiwitten in de kom doen met een snufje zout. Klop de eiwitten met de mixer op de hoogste stand stijf tot het eiwit in pieken blijft staan. Schep de eiwitten voorzichtig door het mascarpone mengsel. Verdeel de helft van de lange vingers over de bodem van een vierkante of rechthoekige schaal. meng de espresso met de marsalawijn en besprenkel de lange vingers hier mee mbv een lepeltje. Verdeel een laag mascarponecrème over de koekbodem. Hierop weer een laag lange vingers en weer besprenkelen met koffie/likeurmengsel. Rest van de crème erover verdelen en glad strijken. laat minstens 1 uur in de koelkast opstijven.